Mjeti i biznesit dhe Planifikimi Financiar
Njësia e Prodhimit të Verës Smart
te Amyntaio

Mjeti i projektimit

Mirësevini në veglën e projektimit të një punishte vere inteligjente në Amynteo (Rajoni i Maqedonisë Perëndimore)!

Mjeti ofrohet falas për të gjithë të interesuarit, për të ndihmuar në vendimmarrjen e instalimit dhe funksionimit të një njësie vertikale të prodhimit të verës. Është e mundur të shkarkohet, qoftë një shabllon i planit të biznesit ose të përshtatur sipas nevojave – të dhëna që përdoruesi do të vendosë, duke ndjekur hapat e mëposhtëm.

Përfituesit e projektit